Vyzkoušejte Mioweb na 14 dní za 1 Kč! Objevte všechny výhody a funkce, které vám nabízí. Začněte tady.

2+2 největší změny v MioWebu za poslední 2 roky

usnadnění tvorby webu

Trvalo to skoro rok, ale podařilo se. Dlouho jsme uvažovali nad tím, jak pro vás zjednodušit a zefektivnit tvorbu webu, abyste se nemuseli tolik zabývat grafikou a strukturou stránek. Přečtěte si, jak jsme toho docílili. Věříme, že budete nadšeni minimálně stejně, jako jsme my.

Přes 20 nových responzivních šablon

Podívali jsme se, jaké weby nejčastěji tvoříte, a na základě toho jsme od profesionálního grafika nechali vytvořit nové šablony. Výsledkem je přes 20 krásných responzivních šablon od profi webu, přes blog, produktový web, event, osobní web až po klasické firemní stránky.

Některé z nich najdete už teď na stránce se šablonami, další budou následovat a budeme rádi, když nám napíšete, jaké šablony byste pro váš byznys potřebovali právě vy.

Tvořit web se šablonami je radost, protože pokud základně respektujete rozložení prvků na stránce, nemůžete udělat v designu chybu. Vyjdete-li z šablony, vyměníte fotky na pozadí, napíšete vlastní texty a doladíte barvy, vytvoříte unikátní web, ve kterém by původní šablonu nikdo nehledal.

responzivni-sablony

Přidej řádek a máš hotovo

To nám ale nestačilo. Šli jsme ještě o krok dál.

Doteď MioWeb fungoval tak, že když jste přidávali nový řádek, museli jste si ho celý navrhovat sami. Nová verze MioWebu umožňuje skládat stránku z již hotových bloků/řádků.

Stejně jako v případě šablon webů, i řádky jsou navrhovány našimi grafiky, takže si nemusíte lámat hlavu s proporcemi jednotlivých elementů, ale prostě vložíte jeden z desítek hotových řádků, sladíte barvy se zbytkem webu, přepíšete text a máte hotovo.

preddefinovane-bloky-ukazka

Malý e-shop taky e-shop

Předposlední velkou novinkou je spuštění modulu eshop. Po této funkci jste volali už dlouho a nyní je tu. Nechceme konkurovat velkým katalogovým eshopů s desítkami úrovní a stovkami položek. Vyvinuli jsme jednoduché řešení, které splyne s vašimi stránkami, aniž byste je museli předělávat.

Konečně e-shop, který vypadá krásně a jednoduše a taková je i jeho tvorba a správa. Využijete ho zejména pokud máte v nabídce nízké desítky produktů a stačí vám jednoúrovňové řazení.

Kromě klasických vlastností eshopu se náš modul může pochlubit vlastnostmi, jako jsou

  • tlačítko pro expresní nákup – ten nejjednodušší způsob, jak se dá dnes na webu nakoupit,
  • stoprocentní responzivita, což ostatně platí pro celý MioWeb,
  • možnost použít prodejní prvky kdekoli jinde na webu (např. již zmíněné expresní tlačítko, ale i výpisy produktů použitelné ve slideru na titulní stránce atd.)

eshop-screen

Založení webu do 5 minut

To nejlepší nakonec.

Od 10. 11. už nemusíte instalovat hosting s WordPressem. V průběhu objednávky MioWebu si zvolíte doménu, vyplníte fakturační údaje, potvrdíte a na mail vám přijde rovnou přihlášení do vašeho webu, který se mezitím na pozadí sám založí.

Od tohoto data budou běžet vaše weby na našich zabezpečených serverech, které již více než rok k tomuto účelu testujeme. Jen tak totiž můžeme zaručit stoprocentní kompatibilitu MioWebu s WordPressem i vzhledem k neustálému vývoji obou platforem.

Nově budeme MioWeb prodávat na bázi pronájmu a to včetně domény, hostingu, podpory a již zmíněných aktualizací.

V MioWebu se starám o marketing a prodej. Posílám Vám e-maily, hledám a sepisuju pro Vás tipy nejen okolo webů a e-shopů, ale i podnikání a marketingu na internetu, které Vám pomohou se prosadit a vydělávat.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů.