Vyzkoušejte Mioweb na 14 dní za 1 Kč! Objevte všechny výhody a funkce, které vám nabízí. Začněte tady.

Březnové novinky + aktualizace 3.1.3.1 – Mioweb radí (19. díl)

Část roku 2022 máme už za sebou a je proto čas shrnout, co je nového. Níže naleznete záznam živého vysílání Mioweb radí, ve kterém Honza všechny novinky představil.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Upozornění na živá vysílání

Jednou z novinek je možnost nechat si zaslat upozornění na e-mail 15 minut před začátkem vysílání. Součástí upozornění je i odkaz na vysílání. Stačí tedy kliknout a ihned se dostanete na vysílací stránku.

Přihlášení k zasílání upozornění provedete na této stránce.

Aktualizace Miowebu 3.1.3.1

V únoru vyšla větší aktualizace 3.1.3.1, která přinesla několik velmi zajímavých funkcí. Zajímat by vás mohla například možnost dočasně deaktivovat vlastní kód na webu, aniž byste ho museli smazat. Další zajímavou funkcí je možnost přímého napojení na Google Tag Manager, nebo podpora Google Analytics 4

Nových funkcí jsme v únoru přidali daleko více. Jejich kompletní seznam najdete na stránce s přehledem aktualiza.

Sledujte Mioweb na Twitteru

Jak jistě dobře víte, Mioweb poradna na Facebooku slouží především pro vás, uživatele, abyste si mohli mezi sebou vzájemně vyměňovat zkušenosti. Tento prostor chceme nadále zachovat, ale může se stát, že některé důležité informace od Miowebu ve změti příspěvků zapadnou.
Proto jsme se rozhodli přidat nový komunikační kanál ze strany Miowebu směrem k vám, a tím je Twitter

Na Twitteru vás budeme informovat o nových aktualizacích, živých vysíláních a potřebách, které souvisí s používáním vašich webů. Zkrátka všechny důležité informace. Berte tedy Twitter, jako zásadní zdroj informací o tom, co se v Miowebu děje. 

Přidejte si nyní Mioweb do svých sledování, začínáme Tweetovat.

Stávající komunikace na webu mioweb.cz, e-mailem a na FB zůstává zachována bez změny. I nadále platí, že komunikace s naší podporou probíhá výhradně přes e-mail podpora@mioweb.cz.

Workshop pro začátečníky

Workshopy jsou koncipovány pro opravdové začátečníky, kteří se v Miowebu rozkoukávají. Workshop je plný informací o tom, jak správně tvořit web, čeho se vyvarovat a jak pracovat s Miowebem efektivně a nepřidělávat si zbytečně práci. 

Od účastníků nejčastěji dostáváme zpětnou vazbu, že díky workshopu ušetřili mnoho času při tvorbě. Pokud se cítíte jako začátečník, právě nyní pro vás otevíráme brány workshopů na letošní rok. 

Přihlášku na workshop a podrobný popis toho, co vše se naučíte, jsme pro Vás připravili na této stránce

Počet míst na workshop je omezený. Přihlaste se včas, dokud jsou.

A to je pro dnešek vše. Další informace od nás obdržíte v následujících dnech ve vysílání, na Twitteru, a nebo v dalším e-mailu. Pokud pro Vás můžeme něco udělat, ozvěte se nám na podpora@mioweb.cz

Jsem expert na práci s aplikací Mioweb.
„Pomohu vám Mioweb využít na maximum.“
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů.