Vyzkoušejte Mioweb na 14 dní za 1 Kč! Objevte všechny výhody a funkce, které vám nabízí. Začněte tady.

Co v současné situaci OSVČ nejvíce potřebují? Začít fungovat online

Prvotní šok z koronavirových omezení máme snad úspěšně za sebou a postupně se snažíme vracet do normálního režimu. Jde to ale tak jednoduše? Až teď většině živnostníků dochází, že pokud chtějí udržet své podnikání, musí něco změnit. Neexistuje lepší způsob, jak o sobě dát rychle vědět, než prostřednictvím vlastního webu.

Proč je zrovna teď důležité mít rychle svůj web? Abyste se začali načítat do vyhledávačů, aby vás lidé mohli najít, abyste si to zažili, zamilovali se a zjistili, co potřebujete dál. A to nejde teoreticky. To je třeba udělat. Mít první web.

Oborové šablony webů

Ještě před pár lety tohle vůbec nebylo možné. Ale technologie se vyvíjí a mnohé nám skutečně slouží. Dnes už nepotřebujete mít základy programování a zkušenosti s tvorbou grafiky k tomu, abyste si sami vytvořili vlastní webové stránky. Rychle a jednoduše. Stačí vám k tomu profesionální nástroj, pomocí kterého si svůj web nejen sestavíte, ale budete mít zároveň možnost ho i efektivně provozovat.

“Jsem velice ráda, že jsem se rozhodla pro Mioweb. Tvorba Miowebu je intuitivní a rychlá, díky čemuž neztrácím zbytečný čas při úpravách, který mohu věnovat  tvorbě a koncovému zákazníkovi. Jsem z webu opravdu nadšená a zpětná vazba na web je rovněž pozitivní”, pochvaluje si své nové  webové stránky bytová designérka Kristýna Kafková.

Vzorové šablony stránek

Mioweb je jedinečná aplikace na plnění vašich obchodních cílů a životních snů. Unikátní výhodou Miowebu je spojení aplikace jako nástroje a předdefinovaných šablon – oborových šablon webů, vzorových šablon stránek a obsahových bloků pro jednoduchou a velmi rychlou tvorbu stránek.

Miluji marketing a mou vášní se staly sociální sítě. Pomáhám lidem dozvědět se, jak jim může Mioweb efektivně pomoci s vlastním on-line podnikáním.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů.