Vyzkoušejte Mioweb na 14 dní za 1 Kč! Objevte všechny výhody a funkce, které vám nabízí. Začněte tady.

Květnové novinky v Miowebu

I přestože celou zemi v posledních měsících sužuje pandemie koronaviru a v mnoha společnostech se doslova zastavil život, tak v Miowebu jsme nelenili a připravili jsme pro vás pár zajímavých novinek a vylepšení.

Některé se týkají nových funkcí a některé, ač jsou to zdánlivě drobnosti, posouvají aplikaci Miowebu na profesionálnější úroveň.

Kampaň – odpočet od vstupu na stránku

Na úvod bych začal výbornou vychytávkou, která potěší především ty z vás, kteří milují kampaně. Zde bych možná jen lehce připomněl, že právě kampaně dávají webu velkou prodejní sílu. Ten, kdo již kampaně využívá určitě ocení možnost, že v elementu odpočet přibyla možnost odpočtu od vstupu na stránku.

Ve výsledku to tedy znamená, že každý může dostat stejnou šanci (míněno časovou). I když se do kampaně někdo přihlásí, ale na kampaňovou stránku přijde až o týden později, tak mu odpočet začne běžet až od chvíle vstupu na stránku. Vy tím pro sebe získáte, to že vaši zákazníci, kteří se přihlásili do kampaně, ale na kampaňovou stránku vstoupili např. až po dovolené, tak ji prostě nepropásnou. Co na to říkáte? Super, že?

E-shop – minimální výše objednávky

K jednomu z četných požadavků na vylepšení e-shopu patřila možnost nastavit minimální výši objednávky. S radostí vám oznamuji, že tato možnost je s novou aktualizací všem, co mají eshopy, plně k dispozici.

Skvělá zpráva je to především pro e-shopy, které prodávají drobné zboží v řádu desítek korun. U těchto e-shopů docházelo k tomu, že náklady na jednu objednávku byly vyšší než samotná marže. Díky minimální výši objednávky tak nyní mohou zajistit lepší ziskovost svého prodeje, tím, že si stanoví hranici, kdy se jim obchod vyplatí.

Věřím, že prodejci drobného zboží právě tleskají.

„Probliknutí“

Opravili jsme chybu, která způsobovala probliknutí webu s nenaformátovaným obsahem. Tato drobnost je od této chvíle minulostí. Věřím, že i tuto drobnou opravu velmi oceníte. Na tomto místě vás mohu ujistit, že vývoj a vyladění apky je pro nás klíčovou prioritou.

Odpojení od Smartsellingu

K důležitým upozorněním pro všechny, kteří využívají propojení služeb v rámci Smartsellingu, patří zpráva, že k vašemu webu se již skrze Smartselling nepřipojíte a je třeba využít přihlášení přes Zákaznický účet Miowebu na stránce mujucet.mioweb.cz . V tomto rozhraní najdete všechny své weby a kromě možnosti jejich správy tu najdete i mnoho inspirace v podobě vzdělávání.

Vaše bezpečnost je pro nás velmi důležitá a proto jsme přidali bezpečnostní prvek “Ověření telefonního čísla”. Pro ověření se držte pokynů uvedených v Zákaznickém účtu.

Další novinky

Soupis všech novinek a oprav drobných chyb najdete na stránce s přehledem Aktualizací.

Napište nám do komentářů, jak se vám květnové novinky líbí a jak je využijete na svém webu.

Pokud Mioweb ještě nemáte a rádi byste si tyto novinky vyzkoušeli v praxi, zaregistrujte se do testovací jízdy a vyzkoušejte zdarma, jak Mioweb funguje a jak může i vám pomoci nadechnout se a vytvořit web, který vám usnadní práci.

Chci vám pomáhat k úspěchu - ukáži vám cestu, budu vás inspirovat a motivovat. Jako webmaster pro vás budu hledat chytrá a smysluplná řešení. Věřím, že díky Miowebu si lidé mohou zjednodušit život.
Komentáře
  1. Jiří Novotný napsal:

    Dobrý den,
    moc se mi t líbí a chtěl bych se dotázat, zda-li nepřipravujete nebo alespoň nezvažujete funkci v e-shopu, tzv. bodů za nákup zboží (každé zboží určité bodové ohodnocení) na akumulací určitého počtu bodů bude následovat odměna nebo dárkový poukaz apod.
    Také bych se chtěl dotázat na funkci velkoobchodu, kde po přihlášení stálých odběratelů nebo velkoodběratelů se objeví e-shop se zbožím za velkoobchodní ceny.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů.