Vyzkoušejte Mioweb na 14 dní za 1 Kč! Objevte všechny výhody a funkce, které vám nabízí. Začněte tady.

Přivýdělek z domova, který vás bude bavit – dělejte svůj koníček online

Určitě máte ve svém životě nějakou oblast, která vám jde lépe než ostatním. Možná dokonce více takových. A právě na tom můžete postavit svůj přivýdělek z domova, dělat to, co vás baví, a časem svůj koníček přetavit v plnohodnotné podnikání na plný úvazek. 

Předávejte své zkušenosti

Ať už jste odborník na správné stravování, malujete originální obrazy, umíte vyrábět nádherné šperky nebo jste mistr v jízdě na skateboardu, určitě by se to rádi naučili také někteří vaši známí, fanoušci na sociálních sítích či lidé z různých koutů České republiky, případně světa. 

Vytvořte vlastní online kurz na téma, ve kterém se vyznáte, a začněte prostřednictvím internetu předávat své know-how a vydělávat. Je to snazší, než si myslíte!

Proč vyzkoušet online přivýdělek

  • Online přivýdělek můžete vykonávat i při stávající práci.
  • Generujete zisk tím, že děláte to, co vás baví.
  • Přivýdělek lze kdykoliv přeměnit na práci na plný úvazek.
  • Nejste omezováni pracovní dobou ani počtem účastníků na školení, takže si vyděláte mnohem více, než v běžném zaměstnání.
  • Postupem času a se svým rostoucím sebevědomím můžete vybudovat vlastní e-shop, pořádat webináře či školení a rozvíjet své podnikání přesně podle svých představ.

Přivýdělek z domova – volnost nadosah

Přivýdělek z domova v podobě online kurzů nebo prodeje produktů přes e-shop je začátek cesty k nezávislosti. Je totiž jedno, odkud tuto práci vykonáváte. Pracovat můžete z pražského bytu a stejně dobře také z prosluněné pláže.

Peněžní svoboda a dostatek času

Vaším cílem by mělo být vytvoření nadčasového projektu/kurzu, o nějž bude zájem delší dobu, ne-li několik let. Díky tomu získáte stabilní pasivní příjem, který vám dá pocit bezpečí a vnitřní klid, takže budete moci nerušeně přicházet s novými nápady. 

Věřte, že pokud začnete s prodejem online kurzů, nedá vám to a své podnikání budete chtít dále rozvíjet – přidávat stále nové online kurzy a speciální akce, rozšiřovat svůj web, vytvářet tematické skupiny na Facebooku, vylepšovat prodejní trychtýř a vymýšlet způsoby, jak ještě více potěšit své zákazníky. A tak by to mělo být.

Je to jednodušší, než by se mohlo zdát

Pro vytvoření webových stránek a online kurzů nepotřebujete znalost programování. To samozřejmě za předpokladu, že zvolíte vhodný nástroj.

Mioweb je unikátní platforma, která vám práci výrazně usnadní, a ke každému kroku najdete přehledné tutoriály a rady. Jednoduše řečeno si prostě jen naklikáte vše, co potřebujete.

Tvorba online kurzu a jak na to

Chcete zjistit konkrétní tipy, jak vytvořit online kurz a vydělávat každý den? Přečtěte si článek na blogu speciálně zaměřený na toto téma.

Dozvíte se v něm, proč jsou online kurzy tak populární, jaké vám přináší výhody a jaké vašim zákazníkům. Vedle toho získáte informace, jak vytvořit úspěšný online kurz a jak postupovat, aby byl výsledek profesionální a funkční. 

Zkušenosti s online přivýdělkem

Rádi byste věděli, jak to mají ti, kteří už se k přivýdělku z domova odvážili?

Někteří z úspěšných podnikatelů se s námi podělili o své zkušenosti a třeba také o to, jak mají nastavený web, aby jim generoval přesně to, co potřebují, jaká byla jejich cesta k prodeji online kurzů a co jim vlastní podnikání dlouhodobě přináší.

Marián Šaray, trenér a výživový poradce
www.spolusmesilnejsi.sk

„Začal jsem jako osobní trenér ve fitku a časem jsem si uvědomil, že jsem omezený tím, kolik mám času a kolik si můžu vydělat peněz. A pokud se chci posunout dál, musím něco změnit.

Zároveň se mně mí klienti ptali na poradenství ohledně stravování, když chtěli při cvičení dosáhnout změny. Postupně jsem si začal uvědomovat, že takových lidí může být víc a začal jsem jídelníčky prodávat.

To se nějak rozneslo po městě, kde žiji, a začali se mi ozývat i lidé, kteří nechtěli cvičit, jen měli zájem o samotné jídelníčky. A postupně jsem začal přecházet do režimu online a offline šel dolů, protože už jsem pro něj neměl tolik prostoru, když začalo přibývat internetových objednávek. 

Při tvorbě jídelníčku a cvičení na míru jsem měl na zákazníky hodně otázek, a to proto, abych mohl vše správně připravit, a také jsem potřeboval celý proces nějak urychlit a automatizovat, abych se dostal ke všem informacím, které potřebuji.

Postupně mi proto začal dávat stále větší smysl Mioweb, který mi to opravdu dokázal výrazně ulehčit. Nyní se vše děje automatizovaně a já pracuji až s lidmi, kteří mé služby opravdu chtějí a už si je i předem zaplatili.“

Přečíst celý rozhovor s Mariánem

Šárka Chapman, intuitivní koučka a průvodkyně kvantovou expanzí
www.sarkachapman.cz

„Pro mě to byl obrat o 180 stupňů, protože jsem dříve pracovala v korporátu zaměřeném na komerční nemovitosti. Takže vlastně úplně jiný obor.

Změnilo se to tím, když jsem začínala jako lektorka hypnoporodu a pracovala jsem jak naživo s klienty, tak online, kde jsem nabízela relaxaci a meditace pro ženy. 

Postupně jsem začala přidávat další produkty, jako třeba kurzy, webináře a workshopy, takže se moje nabídka pomalu rozrůstala, produkty se měnily a bylo to daleko osobnější. Na webu mám teď víc interakcí než na začátku, kdy to byl vlastně jenom produkt, který si někdo koupil a stáhnul.

Web používám každý den. Respektive ho používají moji klienti, když si stahují materiály nebo procházejí kurzy, protože už mám web s členskou sekcí. Některé kurzy spouštím živě a do jiných může člověk vstoupit kdykoliv. Obrovsky mi to usnadňuje život, protože nemusím vyměňovat čas za peníze a můžu práci delegovat systému na webu.“

Přečíst celý rozhovor se Šárkou

Katarína Holubová, odbornice na pletení košíků z pedigu
www.katarinaholub.sk

Jak se díky Miowebu stalo z koníčka při práci podnikání na plný úvazek? Jak vede Katarína zákazníky na svém webu až ke koupi nebo v čem mají podle ní online kurzy výhodu oproti kurzům naživo?

Poslechnout rozhovor s Katarínou

Zažeňte nejistotu!

Ještě si tolik nevěříte a váháte, zda se sami pustit do nového webu a zda se vám to vyplatí? Nejste si jistí, jestli jej zvládnete sami vytvořit a udržovat? Nebo máte v hlavě další otazníky, na které byste rádi znali odpověď? Poradíme vám zdarma na naší 30minutové konzultaci.

Starám se o to, aby měli klienti Miowebu vše potřebné k úspěšnému používání naší aplikace a jejich webové projekty rostly k radosti všech.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů.